EXPO ROSALIE VAN WAYENBERGE EN CLAUDE DENDAUW
May
3
to May 19

EXPO ROSALIE VAN WAYENBERGE EN CLAUDE DENDAUW

We zijn verheugd u aan te kondigen dat we erin geslaagd zijn. Rosalie en Claude hebben elkaar ontmoet bij Lineair, hebben gepraat over kunst en leven.

Beide kunstenaar geven Lineair het vertrouwen de tentoonstelling op te bouwen. Wij kijken er alvast naar uit jullie talrijk te mogen verwelkomen.

Vernissage : het gekende recept. Start om 19u00. De kunstenaars zijn aanwezig en lichten u zeer graag toe hoe hun werk tot stand gekomen is. Wij zorgen graag voor een goed glas wijn uit onze fijne selectie.

View Event →
Nov
8
2:00 PM14:00

Finissage Peter Tuyaerts en Kathleen De Cuyper


Schilderijen van de meesterlijke hand van peter tuyaerts... Beeldige bronzen beelden van de hand van kathleen de cuyper... achtergrondmuziek van 1 van de 4 door ons geproduceerde cd's vitaly samoshko (te koop in onze winkelgalerij)... Een paar glazen wijn... Deze 4 ingrediënten bieden wij u graag aan. daar staat lineair voor en samen met ons heeft deze geslaagde mix al velen 'geraakt en gedreven'.

View Event →
Oct
25
11:00 AM11:00

Wijndegustatie

 

De tentoonstelling met schilderijen en tekeningen van Peter Tuyaerts en bronzen beelden van Kathleen De Cuyper is het unieke kader waarin deze degustatie u graag aangeboden wordt !

Wij hopen u dan ook talrijk te mogen verwelkomen

View Event →